2017 рік завершує свою ходу. Він був насичений різноманітними подіями, як позитивного, так і негативного характеру.

Багатьом змінам, які відбувалися в нашому житті, ми щиро раділи, дещо нас засмучувало. Особливо те, що вся країна четвертий рік поспіль знаходиться у стані неоголошеної війни. Але життя продовжується і, чим ближче до Нового року, міцніє надія, що все лихе відійде в минуле, а Україна, її народ встануть на ноги і заживуть новим, наповненим духовного змісту життям, якого ми з вами так довго очікуєм. За все нове потрібно боротися, свято вірити в прекрасне майбутнє прийдешніх поколінь. Прикладом цьому є великі зміни в нашій свідомості, титанічна боротьба мільйонів простих українців за гідне життя вільної людини.

Колектив навчального закладу, незважаючи на численні перепони протягом року, успішно забезпечував освітній процес. За рахунок коштів спеціального фонду осучаснювалася та вдосконалювалася матеріально-технічна база училища.

Усі напрями діяльності мали позитивну динаміку розвитку та базувались на оновленні змісту навчання та виховання. Не завжди все вдавалось, але, завдяки потужному професійному кадровому потенціалу, ми всі разом долали ці перешкоди.

Я вірю, що в Новому році, крок за кроком із новими силами ми будемо наближатись до бажаних результатів, які змінять країну на краще, виконуючи велику святу справу – готуючи молодь до майбутнього життя.
Тож, у Новому році хочу побажати усім читачам газети духовного зростання, успіхів, здійснення задумів, миру в державі, доброти в кожному серці.
Здоров’я усім вам та вашим родинам, радості від життя та великої віри у світле майбутнє України.
З Новим роком та Різдвом Христовим!

О.Д. Дмитрик,
директор Вінницького МВПУ