Спортивний військово – патріотичний табір

3 – 4 червня відбулося останнє заключне змагання «Студ - ЛІГИ 2017», яке виявилося чи не найважчим серед усіх попередніх, адже воно проходило у два етапи та відбувалося на протязі двох днів. Серед учасників змагань були команди від ПТНЗ міста, коледжі та виші, склад команди п’ять осіб. Команду «Вінницьке МВПУ» представляли учні груп № 16,7,45. (Дяченко Ростислав, Наваліхін Іван, Лежепеков Ілля, Маляр Дмитро, Мангул Владислав.)

 Перед учасниками змагань виникла низка завдань, які протягом таборування потрібно було виконати. Так першим з них це була презентація команди. Майстер пера Дяченко Ростислав відразу придумав назву команді та речівку «Переможці кожен раз, отамани це про нас», загін «Вінницькі отамани», під час творчого виступу біля багаття публіку усієї студ ліги розважав без перебільшення маестро Наваліхін Іван гра на гитарі якого не припинялась протягом усієї ночі.

Що стосується змагань з фізичним навантаженням а саме «Теренової гри» то тут свої фізичні, координаційні, морально вольові якості найкраще проявили учні групи № 45. Так нам не було рівних не тільки серед ПТНЗ а й серед коледжів та вишів. Знавцем військової справи у збірці та розбірці автомата виявився Маляр Дмитро результат якого є кращим навіть військових інструкторів змагань. Що стосується вправ на рівновагу та координацію то тут рівних не знайшлось Мангулу Владиславу, який доречі під час таборування перебував під температурою але не залишив команди і змагався до кінця. Ну і звичайно найсильнішою людиною табору став Лежепеков Ілля, саме йому ми завдячуємо перемогу нашої команди у перетягуванні каната.

Загалом участь у змаганнях яскраво поєднувалась з активним відпочинком під час якого можна було відчути близькість з природою, насолодитись яскравими краєвидами рідної Вінниччини, недарма кажуть що є речі на які можна дивитись та слухати вічно, так такі речі були присутні у нашому таборі адже що може бути краще ночівлі поблизу ріки, смакувати та зігріватись біля багаття, зустрічати сонце під шум лісу і трави та прокидатись під спів лісових птахів.

За результатами усіх попередніх змагань «Студ-ЛІГИ 2017» команда «Вінницьке МВПУ» посіла гідне загальнокомандне друге місце серед девяти ПТНЗ нашого міста.

З чим і вітаємо усіх учасників цьогорічної « Студентської ЛІГИ 2017»

Подорожуйте,  любіть природу та примножуйте її багатства.