ВІТАННЯ ТА НАГОРОДИ ПРИЙМАЛИ ВІД КЕРІВНИКІВ ВІННИЧЧИНИ ЮНІ ТАЛАНТИ ДПТНЗ «ВІННИЦЬКЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ»

18 травня  2017 року на базі Вінницького обласного академічного українського музично-драматичного театру ім М.Садовського відбулося обласне свято «Таланти Поділля». Захід проводився за підсумками Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів, фестивалів та турнірів. Грамоти та грошові премії отримали кращі учні, які стали переможцями  олімпіад різних рівнів, змагань, фестивалів, спортсмени дитячо-юнацьких спортивних шкіл, учні шкіл естетичного виховання.

Нагороджені грамотами та грошовими преміями й учні нашого навчального закладу: переможець ІV (Всеукраїнського) етапу VII Міжнародного мовно- літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка  Іваніщев Ярослав (наставник Примчук О.І.), переможці ІІІ етапу IV Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій  Любчак Юрій та Рябоконь Віктор (наставник Щербанюк Л.О.).

  Привітати юні обдарування на теренах наук завітали голова Обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова Обласної ради Анатолій Олійник та Вінницький міський голова Сергій Моргунов. 

Очільники області та міста  наголосили, що талант дається людині Богом, але його реалізація потребує дуже важкої праці. Відтак висловили подяку учнівській молоді за наполегливість та прагнення до розвитку. Окремі слова вдячності адресували і викладачам та батькам юних обдарувань і побажали учасникам заходу не зупинятися на досягнутому.

А завершилося дійство святковим концертом за участю кращих колективів Вінниччини.

 

Викладач української мови та літератури  Примчук О.І.