ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ ІV ЕТАПУ VІІ МІЖНАРОДНОГО МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

 

 

4 квітня 2017 року підведені підсумки ІV (Всеукраїнського) етапу VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Серед переможців - Іваніщев Ярослав Романович, учень ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище».

 Ярослав посів ІІ місце. Це велика перемога. Адже саме цей конкурс вимагає від учнів неабияких  літературних здібностей, творчості, креативності, неповторності; вимагає щоденної кропіткої праці, розвиватися творчо і креативно.

У фіналі конкурсу змагалися учні 5-11 класів, учні професійно-технічних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації усіх форм власності та курсанти вищих військових навчальних закладів Збройних сил України. Цінним є те, що конкурс об’єднує талановиту молодь далеко за межами України. Серед цьогорічних учасників - учні та студенти Іспанії, Польщі, США, Канади, Хорватії, Республіки Корея, Молдови, Грузії, Італії, Ірану, Йорданії та багатьох інших країн.

Міжнародний Конкурс формує майбутню плеяду літературних митців – молодих письменників, журналістів. Талановита молодь, яка досягає високих успіхів в інтелектуальних змаганнях всеукраїнського рівня, отримує підтримку з боку держави. Відповідно до Указу Президента України 39 переможцям Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка призначаються стипендії глави держави.

Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка - це унікальна можливість творчо проявити себе, неоціненний досвід, який змушує рухатися вперед, ставати кращими, дарує нові знайомства із талановитою молоддю, яка заряджає тебе своїм командним духом та амбіційністю, надихає на реалізацію подальших творчих задумів та ідей. Іваніщеву Ярославу вдалось продемонструвати унікальність свого слова, активну життєву позицію та ще раз відкрити для себе світ Шевченкового слова.

Перемога у конкурсі – це безперечно кропітка і щоденна праця учня і наставника. І не остання роль учителя у цьому. Завдяки ентузіазмові і професіоналізму наставника Примчук Оксани Іванівни, викладача української мови і літератури, її творчому підходу, неймовірній працьовитості і стала можливою якісна підготовка, супровід і нарешті  перемога її підопічного. А ще – професійна освіта, яка дає можливість учням навіть з посередніми знаннями заявити про себе і проявити на найвищих всеукраїнських рівнях.

 ІІ місце – це лише перша сходинка до наступних звершень, адже успіх приходить до того, хто безупинно рухається вперед!

Бажаємо Іваніщеву Ярославу творчого злету і подальших успіхів та перемог, а викладачу не зупинятися на досягнутому, а плекати нові і нові таланти!