День відкритих дверей у Вінницькому міжрегіональному вищому професійному училищі

 

Не проста річ - вибрати професію. Дуже важливо не зрадити своїй мрії, і тоді будь-яка робота буде і легкою, і радісною.

 

День відкритих дверей для нашого навчального закладу - справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою учнівською молоддю. Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо усіх зазирнути вперед, побачити реальне життя училища і уявити себе його учасником.

Уже стало традиційним проведення Дня відкритих дверей у ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» - 4 квітня 2017 року в навчальному закладі зібралися всі бажаючі стати нашими абітурієнтами, а згодом і учнями. За сприянням Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації майже 200 учнів шкіл м.Вінниці № 31, 29, 8, 30, 32, 9, 3 відвідали навчальний заклад.

Майбутні абітурієнти мали можливість ознайомитися з навчальним закладом, його історією, традиціями, сучасною матеріально-технічною базою, умовами прийому та навчання у ДПТНЗ «ВМВПУ», отримали інформацію щодо широкого спектру сучасних перспективних робітничих професій, за якими здійснюється підготовка в професійно-технічному навчальному закладі.

До уваги учнів були запропоновані такі заходи:

  •  екскурсії навчально-виробничими майстернями, навчальними кабінетами, музеями;
  • майстер-класи, які націлювали учнів на вибір майбутньої професії: «Анімації в Photoshop», «Студія комп’ютерної анімації», «Комп’ютерна мережа в кожний дім», «Робототехніка своїми руками», «Монтаж / демонтаж персонального комп’ютера», «Пайка фігур з радіоелементів», «Збір діючої електричної схеми»; «Виготовлення цукрових квітів», «Оздоблення імбирного пряника»;
  •  соцопитування «На що витрачу свій перший заробіток?»;
  • міні-вікторина «Вгадай грошову одиницю»;
  • концертна програма презентації професій.

Гостями училища були не лише мешканці м.Вінниціі, але й сусідніх районів, областей.

Тож, дорогі абітурієнти, ласкаво просимо до ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище». Таємниці наук чекають на вас!