З метою виявлення і підтримки обдарованої молоді в системі професійно-технічної освіти 23 березня 2017 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» пройшов II етап Обласного конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Кондитер».

I етап Обласного конкурсу фахової майстерності серед учнів, які навчаються за професією «Кондитер» у ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ», був проведений у лютому 2017 року. Перше місце і «путівку» для участі у II етапі конкурсу отримала Наталія Бобчак, учениця групи №24. Дівчина добре підготувалась і гідно представила наше училище під час конкурсу.

         В Обласному конкурсі фахової майстерності взяло участь 20 ПТНЗ Вінницької області. Конкурс проходив у три тури: 1-й – виготовлення прикрас для оздоблення торту, 2-й – теоретичний, 3-й – виготовлення та оздоблення святкового торту.

         Наталія Бобчак виготовила і презентувала торт у формі рояля. Висококваліфіковане журі оцінювало роботу кожного учасника відповідно до встановлених критеріїв. Загальна кількість набраних балів дозволила нашій учениці посісти почесне II місце серед учасників Обласного конкурсу фахової майстерності.

         Адміністрація, педагогічний та учнівський колективи щиро вітають зі значним досягненням Наталію Бобчак, Л.М.Олійник, майстра групи, та всіх членів методичної комісії, які брали участь у підготовці учениці до конкурсу.

Адміністрація ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ»